Tack för igår!

Tack alla som var närvarande igår för en trevlig kväll! Vad tyckte alla om filmen? Nu tycker jag att vi är redo för juluppehåll och jag tror alla behöver vila från allt jobb och slit. Vi har vårat sista möte för i år imorgon, tisdag 8/12, då har vi även UKM-möte (bara vi i Gårdsrådet + Annie = matgruppen). Hoppas alla kan närvara då!

Vi ses imorgon!
/ Patricia

PS. Glöm inte att skicka in fakta om er själva!


Musikcafé 4/12 kl. 19.00

                                             
                                              Vintage Virgins

Ikväll är det musikcafé på Älvkullen. Vintage Virgins och Jesper Lissmark spelar. Vi kommer att sälja fika (Emma och Patricia). Gratis entré!!

Vi ses!

 


Söndagen den 6/12

Hej kära vänner!

Nu på söndag, 6/12 så ska vi till Lund för att äta gott och gå på bio (PS. jag kollade precis på SF.se och En julsaga visas fortfarande, filmen börjar 18.10!) och njuta av varandras sällskap. Vi kommer att åka från Höör 14.37 så det är bra om alla kommer att vara på plats en stund innan! Hoppas alla har tid och lust för att följa med, det blir ett trevligt avslut på detta året efter mycket jobb och slit.

Sen hoppas jag att alla kan ta sig tid innan tisdag och skriva några rader (ca 2-5 meningar) om sig själva - mejla via funktionen här till höger. Så vi får igång bloggen ordentligt! Någon annan än jag som kan tänka sig att skriva då och då? Mejla till [email protected] (via funktionen till höger) så får ni inloggningsuppgifter. Jag kan även visa hur man gör om ni inte vet.

KASTRIOT! Jag hoppas att du läser det här. Nu pratar jag för hela gruppen, och vi hoppas att du bestämmer dig för att fortsätta. Du är en så himla go kille och du bidrag med en härlig energi och glädje till gruppen. Vi vill alla att du ska vara kvar! Är det så att du inte trivs bland oss så är det kanske något vi kan prata om? Tänk igenom ditt beslut ordentligt. Vi hoppas på ett positivt beslut.

Kram till er alla, vi ses på söndag på tågstationen!
/ Patricia

RSS 2.0